Miten homma toimii

 

No näinhän se...

Ota minuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja kerro minkälaisen dekaalin/dekaalit haluat - custom tai reproduction ja pyri antamaan tiedot joita tarvitsen kuten sivulla Ennen kuin tilaat kerrotaan. Jos tarvitsen lisätietoa kuten esim. mittoja niin kyselen ne sitten vastatessani. Kun homma on valmis eli olen tehnyt vedokset, lähettänyt ne sinulle ja olet hyväksynyt ne, on aika tehdä dekaalit. Tässä vaiheessa lähetän sinulle yhteystietoni jolloin voit tilittää sopimamme korvauksen yhteystiedoissani antamalleni tilille tai mikäli haluat maksaa PayPal tililleni niin lähetän sinulle PayPal-laskun jolla voit maksaa Paypal-tililtäsi tai Visa/Electron, MasterCard, Discover tai AMEX kortillasi. Voit maksaa myös MobilePayl sovelluksella. Kun maksu näkyy tililläni, teen dekaalit ja lähetän ne sinulle 1.lk  kirjeenä sopimaamme toimitusosoitteeseen.

 

Hinnat

Käsin maalattujen tai folioitujen kustomdekaalien hinnat alkavat  40,00 eurosta (100 mm x 40 mm). Hintaan kuuluu suunnittelu, dekaali ja työohje.  Aftermarket ja reproduction dekaalien hinnat alkavat 15,00 eurosta (musta, ei foliointia). Custom lisädekaalien hinta sovitaan projektikohtaisesti.  Hinnat ovat tilauskohtaisia joten tiedustele. Lopulliseen hintaan lisään pakkaus- ja postituskulut 3,00€ Suomeen, muihin maihin lähetettäessä se on maakohtainen.

 

Yhteystietoni

Olavi Ikonen

Rukatunturintie 4 D 43

00970 Helsinki

GSM: 044 910 3617

ikonen.olavi@gmail.com

http://dekaaliblogi.blogspot.fi/

 

Voit lähettää sähköpostia allaolevasta nappulasta.

ikonen.olavi@gmail.com
kitara, basso, vintage, relic,  dekaalit,  decals, guitar accessories, kitaraosat, tarra, tarroja, sticker, stickers, kitaralogo, kitaralogo, logo, logot, Pin-up, MOP, Fake, Feikki, DIY, custom, decal, guitar, headstock, instrument, logo kitaraan